Healing

Praktijk voor Energetische therapie

en Natuurgeneeskunde

Equinox

Wat is aura- en chakrahealing?

 

Een mens is meer dan alleen zijn fysieke lichaam. De meest bekende term voor deze

niet-fysieke delen van de mens is de oosterse term " aura". Helaas zijn kennis en bewustzijn van onze aura in de westerse "nuchtere" maatschappij behoorlijk zoekgeraakt.

De aura voorziet het lichaam van energie en dus levenslust.

Healing gaat uit van een holistische visie, dat wil zeggen dat ervan uit wordt gegaan dat lichaam en geest één zijn en dat alles in onze omgeving er invloed op uitoefent zowel in positieve als in negatieve zin. Door o.a. spanningen, vastgeroeste denkbeelden omtrent uw leven en uw omgeving kunnen zich blokkades vormen in je aura. De energie stroomt dan niet meer zoals wenselijk zou zijn. U voelt zich gespannen, vindt geen rust of wordt juist moe en lusteloos, soms kunt u er zelfs ziek van worden.

Gelukkig heeft een mens een groot zelfhelend vermogen en worden blokkades vaak vanzelf weer opgelost.

Soms kunt u daarbij een helpende hand gebruiken door middel van aura- en chakrahealing.

 

'Bijwerkingen'

Healing kent geen bijwerkingen zoals die soms bij medicijnen voorkomen. U zult er echter wel wat van merken. U kunt er, als u van de tafel komt of de volgende dag, moe of juist energiek van zijn. Ook kan het zijn dat allerlei gevoelens en gedachten loskomen die verwerkt moeten worden. Dat voelt misschien even niet zo lekker maar de kans is groot dat zij deel uitmaken van de klacht waar u mee loopt. Pas als u zich bewust bent van wat er speelt, kunt u ervoor kiezen deze zaken aan te pakken.

Fysiek kan het zijn dat u vaker moet plassen om afvalstoffen te lozen. Het is daarom verstandig na een healing veel water te drinken.

 

De behandeling

Bij een healing komt u op een behandeltafel te liggen of zit u op een krukje. Door lichte aanraking van het fysieke lichaam (met uw toestemming uiteraard) en de energielagen kunnen blokkades worden weggenomen. Hiervoor hoeven, behalve uw schoenen, geen kledingstukken uit.

Soms krijgt u, in deze ontspannen toestand, plotseling inzicht in wat u eigenlijk dwars zit of wat u zou moeten doen om zich beter te voelen. Soms ook krijg ik een dergelijk inzicht omtrent uw situatie. In de holistische visie is dat logisch omdat gedachten en gevoelens, ook onbewuste, zich in de aura bevinden. Contact met de aura maakt dus contact met deze onbewuste zaken mogelijk. Met de aldus verkregen informatie kunt u dan zelf aan de slag in uw dagelijks leven. Ik kan u daarbij bijstaan met healingen en gesprekken.

 

 

 

Op 10 (locatie Meppel) en18 november (locatie Hooghalen) a.s. starten basiscursussen Bachbloesems voor therapeuten.

Meer informatie hierover vindt u onder "behandelmethoden- bachbloesems"

Equinox • Praktijk voor Energetische therapie en Natuurgeneeskunde • 0593 – 59 28 82 • 06 – 22 56 46 57 • info@equinox-natuurlijk.nl